Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1912 με έδρα τη Φλώρινα, στην οποία παραμένει μέχρι σήμερα. Κύρια δραστηριότητά της αρχικά ήταν η εμπορία γεωργικού και κτηνοτροφικού εξοπλισμού, ενώ αργότερα προστέθηκαν η εμπορία βιομηχανικού εξοπλισμού καθώς και ηλεκτρικών φρακτών και Μέσων Ατομικής Προστασίας.Η εταιρεία στην προσπάθειά της για διαρκή βελτίωση και ικανοποίηση των πελατών της πρόσθεσε αργότερα στις υπηρεσίες της και την τεχνική εξυπηρέτηση για τα προϊόντα που παρέχει.

Τέταρτη γενεά η ΜΑΡΙΑ ΧΡ. ΓΟΥΝΑΡΗ, μαζί με τον πατέρα της Χρήστο, και τους συνεργάτες της έδωσε νέες κατευθύνσεις στην επιχείρηση με νέα είδη που κατασκευάζει και που εισάγει από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία και Κίνα. Μετά το Νοέμβριο του 2013 που «έφυγε» Χρήστος Γούναρης, η εταιρεία συνεχίζει την παράδοση με την ίδια αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια προς τους πελάτες της.

Έχοντας την απαραίτητη κατάρτιση-τεχνογνωσία και το μεράκι, καθώς και φροντίζοντας για τη συνεχή εκπαίδευση των μελών και εργαζομένων της εταιρείας, η ΜΑΡΙΑ ΧΡ. ΓΟΥΝΑΡΗ έφερε την εξέλιξη της εταιρείας ώστε να εξάγει τα προϊόντα της στη Ευρώπη.Τα υψηλά στάνταρ ποιότητας, προϊόντων και υπηρεσιών της ΜΑΡΙΑ ΧΡ. ΓΟΥΝΑΡΗ την έχουν καταστήσει βασικό συνεργάτη εταιρειών τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Οικονομικές – Καινοτόμες λύσεις – Άμεση εξυπηρέτηση, είναι οι λέξεις κλειδιά της εταιρείας.